29.2.2024 10:42

ΠΣΑμεΑ και ΓΕΦΥΡΑ έκοψαν την πίτα τους

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του ΠΣΑμεΑ, «Η ΓΕΦΥΡΑ» και το «Εργαστήρι» του Π.Σ.Α.μεΑ. για μια ακόμη χρονιά πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας του Ι.Ν. Αγίου Αρτεμίου Χίου.

Τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν θεσμό για τον ΠΣΑμεΑ και είναι ιδανική ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε και να συζητήσουμε κομβικά θέματα που πλήττουν τη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κύριος Νίκος Νύκτας, Αντιπεριφερειάρχης για την Προώθηση Προϊόντων Βορείου Αιγαίου, η κυρία Αναστασία Γαλάνη, Αντιδήμαρχος Πρόνοιας του Δήμου Χίου, ενώ  παρευρέθηκαν μέλη ΔΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Β. Αιγαίου και του Π.Σ.Α.μεΑ. και βεβαίως τα μέλη μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Χίου για την φιλοξενία στο Κέντρο Νεότητας Αγίου Αρτεμίου, το Αρτοποιείο Καρβέλι, το super market Αθηνάδης, το κατάστημα ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ και τους Χυμούς Χίου για την υποστήριξη και την χορηγία διάφορων ειδών.

Τέλος, να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας στους εθελοντές/τριες, που για άλλη μία φορά εργάστηκαν και στήριξαν το έργο του συλλόγου μας. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ