28.11.2012 16:15

Ψάχνουν τρόπο να φέρουν την Aegean Χίο

      Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο χώρο του Δημαρχείου, παρουσία του Δημάρχου Χίου Πολύδωρου Λαμπρινούδη, του Προέδρου της Δημοτικής Τουριστικής Επιτροπής Κωνσταντίνου Μούνδρου, καθώς και δύο εκπροσώπων της αεροπορικής εταιρείας «Aegean Airlines S.A.», του κ. Στέφανου Σαδόπουλου (Διευθυντή Πωλήσεων στην Ελλάδα) και του κ. Πάρη Επιτροπάκη (Διευθυντή Πωλήσεων Κρήτης, Νήσων και Πελοποννήσου).
 
     Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε διερευνητικό επίπεδο επαφών και συνεργασιών που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν στο μέλλον με την εταιρεία. Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, τονίστηκε η ανάγκη μείωσης των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων, καθώς και η πιθανότητα να δρομολογηθούν πτήσεις από την Εταιρεία που θα συνδέουν τη Χίο με την Αθήνα, αλλά και Περιφερειακούς προορισμούς. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ