21.7.2012 15:33

Ψάχνουν στέγη

ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ 4ο ΚΑΙ ΤΟ 11ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Κατάλληλους χώρους για να μεταστεγάσουν το 4ο και το 11ο νηπιαγωγείο, ψάχνουν να ενοικιάσουν  η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η ΔΗΚΕΧ του δήμου Χίου. Οδηγός τους είναι οι αυξημένες ανάγκες στέγασης και  φοίτησης των μικρών μαθητών της προσχολικής ηλικίας, που αναγκάζουν τους φορείς να ψάξουν για την ενοικίαση μεγαλύτερων χώρων, που θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τις μεγάλες περιφέρειες του Βαρβασίου για το 4ο, της Λίμνης και της οδού Βερίτη για το 11ο.
 Η απόφαση, που  θα επισφραγισθεί από το δημοτικό συμβούλιο στην πρώτη επόμενη συνεδρίαση του, αρχικά αιφνιδίασε τις διευθύνσεις των δύο νηπιαγωγείων, που θεωρούν ότι επαρκούν οι χώροι στους οποίους στεγάζονται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την επιτυχία του εγχειρήματος, είναι η έλλειψη πιστώσεων για τη διαμόρφωση και λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων, κάτι που είναι πολύ πιθανό να μην επιτρέψει τη λειτουργία τους από το Σεπτέμβριο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ