4.5.2012 15:09

Ψάχνουν το σπίτι της Μάγιας

Ανακοίνωση για την εύρεση των ιδιοκτητών της "Μάγιας" που βρέθηκε στις 22 Απριλίου εξέδωσε ο Φιλοζοωϊκός Σύλλογος Χίου, προσπαθώντας να εντοπίσει το σπίτι, από το οποίο προφανώς η μικρή σκυλίτσα έφυγε.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση:
Μάγια, τη θηλυκή μαλτεζίνα (περίπου 30-40 μηνών και 4,5 κιλά) που βρέθηκε στις 22/4 στην περιοχή αγίας Άννας Καπέλας Χίου, δυστυχώς οι συνεχείς προσπάθειες για εύρεση των ιδιοκτητών της ήταν άκαρπες. Θα συνεχίσουμε να περιμένουμε κι αυτή την εβδομάδα για νέα κι αν δεν υπάρξει καμία επικοινωνία, τότε είναι διαθέσιμη για υιοθεσία. Θα δοθεί εμβολιασμένη, με βιβλιάριο και μικροτσίπ (Αρ. μικροτσίπ: 348098100048127 - καταχώρηση στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη). Είναι μαθημένη σε σπίτι, δε λερώνει μέσα (παρά μόνο στην πάνα), είναι εξαιρετική στη βόλτα με λουρί και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΗ. Είναι για μέσα στο σπίτι και όχι για βεράντες, κήπο ή αυλή. Επειδή τόσες ημέρες στο δρόμο έχει περάσει προφανώς μεγάλο στρες, ειναι ακόμη λίγο φοβισμένη. Αρχικά θέλει προσεκτική προσέγγιση και το χρόνο της μέχρι να προσαρμοστεί με τους ανθρώπους και το νέο χώρο, να αποκτήσει εμπιστοσύνη και να δεθεί. Μόλις εμπιστευτεί, είναι τόσο στοργική, γλυκιά και εύθραυστη! Γι΄ αυτό θα προτιμηθούν οικογένειες χωρίς μικρά παιδιά (για να αποφευχθούν αντιδράσεις άμυνας).
Δώστε της μια δεύτερη ευκαιρία, δεν θα επιβιώσει στο δρόμο. Αν ενδιαφέρεστε να την υιοθετήσετε, επικοινωνήστε με το Φιλοζωικό στο 6980470162 (καθημερινά απο 09:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.)."

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ