29.1.2016 10:42

Ψάχνουν πληροφορίες

Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΔΗΓΟ

Πληροφορίες αναζητά το Τμήμα Τροχαίας Χίου κι απευθύνεται σε όλους τους πολίτες μήπως και οδηγεί στην άκρη του νήματος που στην προκειμένη περίπτωση, είναι ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε κι εγκατάλειψε δικυκλιστή στο τροχαίο στη Φάρκαινα.

Το Τμήμα Τροχαίας Χίου ενεργώντας προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος που συνέβη τη Δευτέρα 25-01-2016 και ώρα 17:45 στη συμβολή της Λεωφόρου Ενώσεως με την οδό Αεροπόρου Ροδοκανάκη (φανάρια Φάρκαινας), κατά το οποίο ένα φορτηγό αυτοκίνητο οδηγούμενο από άτομο αγνώστων στοιχείων τραυμάτισε τον 24χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας, καλεί όποιους έχουν πληροφορίες που θα συμβάλουν στην εξακρίβωση των στοιχείων του οδηγού του φορτηγού να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2271081527, 2271081529 ή στο 100, καθώς και στο e-mail: ttchiou@astynomia.gr.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα έχει προκύψει ότι το εμπλεκόμενο όχημα είναι ένα αγροτικό αυτοκίνητο, χρώματος μπλε, με ασημί χρώμα (νίκελ) στους καθρέφτες και στα πατήματα των πορτών, τετράπορτο, διπλοκάμπινο, μοντέλο τελευταίας 10ετίας, το οποίο την ανωτέρω ημέρα και ώρα κινήθηκε επί της Λεωφόρου Ενώσεως με κατεύθυνση από τη Χίο προς το αεροδρόμιο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ