2.7.2015 11:01

Ψάχνουν δυο ποντίκια στην πτήση της Transavia!

ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Τραγελαφικό, αλλά απόλυτα αληθές. Η πτήση της Tranasaviaπου προσγειώθηκε στη Χίο από το Άμστερνταμ και τώρα βρίσκεται στην πίστα του αεροδρομίου «Όμηρος» της Χίου καθυστερεί να απογειωθεί, καθώς το πλήρωμα διαπίστωσε την παρουσία δυο ποντικιών στην καμπίνα των επιβατών!

Όπως προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες από το αεροδρόμιο, τα ποντίκια ταξίδεψαν από την Ολλανδία μέσα στο αεροσκάφος χωρίς να γίνουν αντιληπτά, ενώ με την αποβίβαση του κόσμου στη Χίο προκλήθηκε σχετική αναστάτωση , και ζητήθηκε συνδρομή από το προσωπικό του εδάφους.

Η πτήση θα καθυστερήσει να απογειωθεί, ωστόσο οι περισσότεροι σχολίαζαν το περιστατικό στο αεροδρόμιο παραλληλίζοντας τι θα συνέβαινε εάν διαπιστώνονταν ποντίκια σε πτήση ελληνικής εταιρίας και πόσα σχόλια θα προκαλούνταν. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ