29.9.2016 14:09

Ψάχνονται για το Επιχειρηματικό Πάρκο

ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ

Πέπλο σιωπής καλύπτει τις προθέσεις Δήμου Χίου και Επιμελητηρίου για την δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου που θα στεγάζει μέρος των βιομηχανικών και βιοτεχνικών επιχειρήσεων του νησιού.

Χτες μάλιστα στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χίου, αντιπροσωπεία του Δήμου Χίου, παρόντος και του Μαν. Βουρνού, συναντήθηκε με τον Γ. Γεωργούλη και σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, η συνάντηση ήταν πολύ παραγωγική και σύντομα θα ανακοινωθούν τα πρώτα αποτελέσματα της μελέτης.

«Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα τεθούν ισχυρά θεμέλια για τη δημιουργία μιας τέτοιας υποδομής στο νησί. Η ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου στην περιοχή της Χίου θα υποβοηθήσει την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την επίτευξη ορθολογικής χωροταξίας των βιομηχανικών εγκαταστάσεων (για την πόλη της Χίου και για την ευρύτερη περιοχή του νησιού), τη βελτίωση των περιβαλλοντικών παραμέτρων της περιοχής και την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων των τοπικών επιχειρηματιών», αναφέρεται στην ανακοίνωση σχετικά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ