3.10.2016 19:16

Προξενικός Λιμενάρχης στο Λονδίνο ο Γιώργος Σκανδάλης

ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ

Στην καρδιά της παγκόσμιας ναυτιλίας το Λονδίνο θα μετατεθεί στις 10 Δεκεμβρίου, ο συμπολίτης Πλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος Γιώργος Σκανδάλης, αφού με απόφαση του Αρχηγείου θα αναλάβει ως ναυτιλιακός ακόλουθος τη θέση του Προξενικού Λιμενάρχη της Ελλάδας.

Το Λιμενικό Σώμα αναγνώρισε στο πρόσωπό του ένα άξιο στέλεχος στο οποίο μπορεί να εμπιστευθεί το βαρύ φορτίο της εκπροσώπησης της Ελλάδας στην πρωτεύουσα των παγκόσμιων ναυτιλιακών lobby.

Προς το παρόν ο Γ. Σκανδάλης υπηρετεί στις τάξεις του Λιμενικό ως διοικητής της Λιμενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, με Λιμενάρχη τον επίσης Χιώτη Κώστα Λεοντάρα. 

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον δεύτερο Χιώτη που θα υπηρετήσει στο Λονδίνο μετά τον Σταύρο Μιχαηλίδη που υπηρέτησε στην ίδια θέση στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ενώ παράλληλα είχε αναλάβει και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον IMO. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ