29.12.2023 12:04

Πρωτοχρονιάτικες ευχές του Δημάρχου Οινουσσών Γιώργου Δανιήλ

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες 

Αγαπητοί Φίλοι της ακριτικής μας πατρίδας 

 Ευχόμαστε ολόψυχα μια Ευτυχισμένη και δημιουργική Νέα Χρονιά με υγεία, ειρήνη, αγάπη, δυναμισμό κι αισιοδοξία. Ευχόμαστε η έλευση του 2024 ν’ αποτελέσει την ελπιδοφόρα αρχή για να διανοίξουμε περισσότερους ορίζοντες προόδου, να κατακτήσουμε φιλόδοξους στόχους και να προσεγγίσουμε τις αυθεντικές αξίες της ζωής, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, την αγάπη για τον Χριστό, τη δίψα για μόρφωση, την ευθύνη για την ασφάλεια κι ανάδειξη του τόπου μας, την εργασία, προκοπή κι ευημερία των συμπολιτών μας, την επιτυχία των νέων μας, την πίστη στις δυνάμεις μας, τη μεγιστοποίηση των προσπαθειών μας, για να κερδίσουμε περισσότερο φως, αλήθεια και ζωή. 

 Επί τω Νέω Έτει ενημερώνουμε και προσκαλούμε τους συμπολίτες μας τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγ. Νικολάου Οινουσσών για τη Θεία Λειτουργία του Μεγ. Βασιλείου και την επίσημη Δοξολογία. 

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Στ. Δανιήλ 

και το Δημοτικό Συμβούλιο 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ