17.7.2012 9:48

Πρώτο στοίχημα... Κύπρος

- ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΡΙΚ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ

 
Με τη συνοδεία συνεργείου του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου της Κύπρου, του γνωστού ΡΙΚ, θα προσεγγίσει τα Μεστά  στις 23 Αυγούστου το κρουαζιερόπλοιο της Louis Cruises Lines, στο δεύτερο προγραμματισμένο «πέρασμά του» από τη Χίο.
Το συνεργείο με καθοδήγηση της εταιρίας θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στα νοτιόχωρα, στα βορειόχωρα και την πρωτεύουσα, που θα προβληθούν στη συνέχεια στο τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου προκειμένου να υπάρξει πλήρης γνωριμία με το νησί μας.
Η εταιρία έχει ήδη εντάξει στον προγραμματισμό των δρομολογίων της από το Πάσχα του 2013 εβδομαδιαίες προσεγγίσεις στα Μεστά και προσδοκεί ότι η προβολή της Χίου στην Κύπρο θα προκαλέσει το ενδιαφέρον επισκεπτών.
Την πρόθεση της εταιρίας γνωρίζει ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Γανιάρης ο οποίος σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς καταβάλλει προσπάθεια να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η συνεργασία με την Louis Cruise Lines, μιας και από την παρουσία της εταιρίας και τον αριθμό των δρομολογίων εξαρτώνται πολλά.
Σε ερώτηση του «π» για τον αν ο Κ. Μουσουρούλης είναι γνώστης της εξέλιξης, ο κ. Γανιάρης απάντησε πως ο υπουργός γνωρίζει την πρωτοβουλία και είναι αλληλέγγυος σε κάθε εξέλιξη που σκοπό θα έχει την αναβάθμιση του τουριστικού ρεύματος προς το νησί. «Απαιτείται ένας συντονισμός τον οποίο θα θέσουμε άμεσα σε εξέλιξη. Το στοίχημα για τη Χίο πρέπει να κερδηθεί έτσι ώστε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να συμπεριλαμβανόμαστε στους προορισμούς κρουαζιέρας», τόνισε ο κ. Γανιάρης για το θέμα.   

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ