15.9.2012 11:45

Πρώτη νίκη για τους “Αλλήλων Ένεκα”

- ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ “ΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΕΚΑ”

 
Την αισιοδοξία τους ότι η πρώτη απόφαση του Προέδρου Πρωτοδικών Χίου να επιτρέψει την συνέχιση λειτουργίας του «Αλλήλων Ένεκα» θα σταθεί ικανή για να κερδίσουν και τη δίκη που προκάλεσε το Σωματείο Αδιορίστων Εκπαιδευτικών στις 10 Οκτώβρη, εκφράζει με ανακοίνωση του το Εθελοντικό Σωματείο «Αλλήλων Ένεκα». Σε αυτήν αναφέρει:
 
«Ενημερώνουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους καθώς και την κοινή γνώμη γενικότερα ότι στις 13 Σεπτ. 2012 απορρίφθηκε από την Πρόεδρο Πρωτοδικών Χίου το αίτημα προσωρινής αναστολής τής λειτουργίας τού Εθελοντικού Σωματείου «ΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΕΚΑ», το οποίο είχε υποβάλει στο Πρωτοδικείο Χίου ο «Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης Χίου», έως την έκδοση απόφασης σε δίκη που προκάλεσε το σωματείο των αδιορίστων εκπαιδευτικών για την ανάκληση της δικαστικής απόφασης με την οποία αναγνωρίστηκε το Εθελοντικό Σωματείο.
Η δίκη για την ανάκληση τής απόφασης προσδιορίσθηκε για τις 10 Οκτωβρίου 2012 ενώπιον τού Μονομελούς Πρωτοδικείου Χίου, μετά την οποία αναμένεται η έκδοση οριστικής απόφασης επί της υπόθεσης.
Ως Διοικητικό Συμβούλιο τού Εθελοντικού Σωματείου «ΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΕΚΑ» εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στη Δικηγόρο Χίου κ. Άννα Ψυχουλά για την πολύτιμη νομική υποστήριξη που εξ αρχής παρέχει στο Σωματείο μας, αλλά και την ηθική μας ικανοποίηση ένεκα του ότι ο θεσμός τής Δικαιοσύνης λειτουργεί ακλόνητος μέσα στα πλαίσια τής συντεταγμένης πολιτείας!»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ