6.11.2019 18:20

Πρώτη νίκη των Χιωτών ενάντια στους πλειστηριασμούς

Αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του Γιάννη Παληού που μπαίνει σε «κατάσταση αναστολής»

Ύστερα από το κύμα συμπαράστασης και τις κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος, η τράπεζα μου ανακοίνωσε ότι ο πλειστηριασμός της πρώτης και μοναδικής κατοικίας μου μπαίνει "σε κατάσταση αναστολής". Η μαζική παρουσία όλων των φίλων, των φορέων, των σωματείων που στάθηκαν έξω από τα καταστήματα της τράπεζας στα δύο νησιά και διαδήλωσαν την προηγούμενη βδομάδα ήταν ένα δυνατό χτύπημα.
Οι αποφάσεις από σωματεία και φορείς στη Χίο για την αυριανή κινητοποίηση και ταυτόχρονα οι μαχητικές αποφάσεις στη Μυτιλήνη για το μπλοκάρισμα του πλειστηριασμού θορύβησαν την τράπεζα και προέβη στην αναστολή του αυριανού πλειστηριασμού.
Η εξέλιξη αυτή δεν πρέπει όμως να εφησυχάζει κανέναν. Χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να οριστεί η νέα ημερομηνία. Το κίνημα που σύσσωμο κατάφερε να τους σταματήσει είναι αυτό που θα τους σταματήσει όποτε ξανά χρειαστεί, μέχρι την τελική δικαίωση.

«Σας καλώ σε ετοιμότητα και διαρκή επαγρύπνηση ώστε μόλις ανακοινωθεί νέα ημερομηνία κατάσχεσης για την πρώτη κατοικία μου, να πάρουμε θέση με νέους και μαζικότερους αγώνες για την οριστική ΑΚΥΡΩΣΗ της κατάσχεσης.
Όπως άλλωστε, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση για καθένα και καθεμία που βρίσκεται στην ίδια θέση μαζί μου. Πλέον, κανείς να μην είναι μόνος του!
Η αυριανή κινητοποίησή μας αναστέλλεται. Ο αγώνας δεν σταματά, και αφορά όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους, κάθε χρεωμένο νοικοκυριό, κάθε πρώτη κατοικία που απειλείται. Υψώνουμε ανάστημα: Κανένας μόνος του, όλοι για έναν και ένας για όλους. Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!»,
αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιάννη Παληός.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ