28.2.2013 17:58

Πρόταση – πρόκληση

Η Β` ΚΟΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟ Μ. ΡΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗΣ

O πρώην κοσμήτορας και υπεύθυνος των Θηροφυλάκων του Συλλόγου, Μάρκος Ρες, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά… δεν τον αφήνουν να ξεκουραστεί για να θεραπευτεί γρήγορα το χειρουργημένο πόδι του.

Το ότι ως υπεύθυνος της Θηροφυλακής του Συλλόγου άφησε πίσω του σημαντικό έργο και είχε άψογη συνεργασία με τους θηροφύλακες και τη Β`ΚΟΑ, πιστοποιείται και απο την πρόταση που δέχθηκε να αναλάβει τη διεύθυνση της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, γεγονός που επιτρέπει το καταστατικό, παρά το ότι δεν είναι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού Κυνηγητικού Συλλόγου ή σε άλλο ομοσπονδιακό όργανο.

Η πρόταση να είναι επικεφαλής όλων των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της Β` Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Αρχιπελάγους είναι άκρως τιμητική αλλά δύσκολα θα γίνει αποδεκτή, αφού ο Μάρκος έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα κοινά του κυνηγιού, να ξεκουραστεί, να κοιτάξει την υγεία του και να αφιερώνει περισσότερες ώρες στην οικογένεια και τη δουλειά του.

 Επίσημη απάντηση δεν έχει δώσει ακόμη, αλλά επειδή όταν αναλάβει μια αρμοδιότητα σε οποιοδήποτε πόστο εργάζεται με συνέπεια, αφιερώνει τον εαυτό του και πάρα πολλές εργατοώρες, αισθάνεται υπεύθυνος και θέλει πάντα να πετυχαίνει, είναι πολύ δύσκολο με τις παρούσες συνθήκες να δεχθεί την πρόκληση και να απαντήσει θετικά στην πρόταση.     

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ