Κοινωνία

29/10/13 15:52

τελ. ενημ.: 29/10/13 15:52

Πρόταση για νυχτερινό ΕΠ.ΑΛ

ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Πρόταση για τη δημιουργία ενός Εσπερινού ΕΠ.ΑΛ στη Χίο καταθέτει επισήμως το τοπικό παράρτημα της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών.

Τεκμηριώνοντας την άποψη ότι ένα νυχτερινό ΕΠ.ΑΛ. θα καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν σε εργαζόμενους μαθητές οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν τη φοίτηση τους στην επαγγελματική εκπαίδευση αλλά και την πρωινή εργασία για βιοποριστικούς λόγους και προτάσσοντας πως η πρόταση αυτή στην ουσία θα είναι ανέξοδη για την πολιτεία, ζητούν την ίδρυση του.

Σύμφωνα με την πρόταση το νυχτερινό ΕΠ.ΑΛ θα φιλοξενείται στους χώρους της ΕΠ.ΑΣ. με εξοπλισμό που υπάρχει από το Εργαστηριακό Κέντρο της Χίου και με τους ήδη υπάρχοντες εκπαιδευτικούς.

Όπως δήλωσε στον «π» ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος Κ. Χατζησταμάτης, ήδη έχουν ενημερωθεί σχετικά με το θέμα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, Δήμος, Περιφέρεια, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, βουλευτές κ.λπ κι αναμένεται να προωθηθεί το αίτημα που έρχεται να καλύψει σημαντικές ανάγκες που έχουν προκύψει από τις συνθήκες στις οποίες ζούμε.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση