15.8.2012 16:45

Πρώτα διέρρηξαν και μετά έκαψαν ιατρείο στην πόλη

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Το οφθαλμολογικό ιατρείο του Ανάργυρου Κομμά έβαλαν στο στόχαστρό τους άγνωστοι το πρωί της Τετάρτης, που αφού πρώτα διέρρηξαν τη κεντρική είσοδο, επιδόθηκαν στην ανεύρεση αντικειμένων υψηλής χρηματικής αξίας.

Αφού τελικά οι άγνωστοι δεν βρήκαν τίποτα, αποφάσισαν να πάρουν μερικές μικροσυσκευές, ανάμεσα στις οποίες κ την τηλεόραση του ιατρείου.

Η χειρότερη πράξη ομως σημειώθηκε λίγη ώρα αργότερα αφού οι δράστες κατά τη φυγή τους, αποφάσισαν να κάψουν το ιατρείο προφανώς για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ετσι στις 08:10 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου, δέχτηκε επείγουσα κλήση απο περιοίκους για πυρκαγιά στο συγκεκριμένο κτίριο. 

Ευτυχώς οι Πυροσβέστες έφθασαν άμεσα στο σημείο και έτσι η πυρκαγιά δεν πρόλαβε να επεκταθεί.

Πλέον τόσο η ασφάλεια Χίου όσο και το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, προσπαθούν να μαζέψουν στοιχεια που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών, αν και ο τρόπος που έγινε η διάρρηξη δείχνει οτι ταυτίζεται πλήρως με αντίστοιχες υποθέσεις του παρελθόντος.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ