1.8.2012 11:43

«Πρόσκρουση» ΝΕΛ και κεντρικού Πράκτορα στη Χίο

ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΕΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Χωρίς κεντρικό πρακτορείο έχει μείνει η ΝΕΛ στο νησί μεσούσης της τουριστικής περιόδου και του καλοκαιριού.
Σύμφωνα με πηγές από το ναυτιλιακό χώρο, η  Μυτιληνιά εταιρεία προφανώς «τα έσπασε» με το πρακτορείο του Β. Μουλάκη, που μέχρι πρότινος ήταν το κεντρικό πρακτορείο της στο νησί και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση πράκτορα, με την αιτία να εστιάζεται στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας μεταξύ των δύο.
Η ΝΕΛ προφανώς προσπάθησε να εφαρμόσει ακόμη πιο σφικτή οικονομική πολιτική σε σχέση με τα πρακτορεία της κάτι το οποίο δεν αποδέχθηκε ο πράκτορας. Η ρήξη επήλθε από το Σάββατο, ακολούθησε η σύγκρουση από την οποία δεν έλειπαν και οι έντονοι διάλογοι, για να φτάσουμε τη Δευτέρα στο οριστικό διαζύγιο.
«Οι αποδοχές ήταν ήδη μειωμένες περαιτέρω μείωση σήμαινε εργασία με όρους εργασίας και αποδοχών τριτοκοσμικών χωρών» φαίνεται να δήλωσε πράκτορας σε στενό του περιβάλλον.
Σε επικοινωνία του «π» με την εταιρεία, επιβεβαιώθηκε η λήξη της συνεργασίας, με την επιφύλαξη ότι προσεχώς θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ