25.1.2016 9:57

Πρόσκοποι από την Αθήνα συνδράμουν στο προσφυγικό

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου θα βρίσκονται στο νησί μας για να υποστηρίξουν ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε παιδιά, να ζωγραφίσουν στο σημείο καταγραφής και τον καταυλισμό διαμονής, να παρέχουν υποστήριξη των σημείων καταγραφής των προσφύγων και εισαγωγή δεδομένων στο σύστημα ταυτοποίησης και ό,τι άλλο τους ζητηθεί, ενήλικα μέλη από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Είναι η  5η κατά σειρά αποστολή για προσφορά υπηρεσίας και εθελοντικής εργασίας με ημερήσια παρουσία Ενηλίκων Μελών της Κίνησης στη Χίο, με σκοπό την υποστήριξη του έργου των τοπικών αρχών, των κοινωνικών οργανώσεων και του τοπικού Προσκοπισμού προς τους πρόσφυγες που βρίσκονται και καταφθάνουν στο νησί.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Χίο το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων θα πραγματοποιήσει και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στις 18.00 της Κυριακής, στο αμφιθέατρο του Παν/μίου Αιγαίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ