19.3.2015 16:11

Πρόσκοποι…. Αεροπόροι [ΦΩΤΟ]

Τις εγκαταστάσεις της 31ης Σχολής Βασικών Αεροσκοπικών Γνώσεων, επισκέφθηκαν από τις 13- 15 Μαρτίου 23 ενήλικες βαθμοφόροι Πρόσκοποι από τη Χίο με σκοπό την καλλιέργεια της αεροπορικής ιδέας και την ένταξη δράσεων στα προσκοπικά τμήματα που σχετίζονται με ο,τιδήποτε... ίπταται.

Οι εκπαιδευτές Γρηγόρης Ηλιόπουλος (από την Κοζάνη), Φώτης Σακαλής (από τη Θεσ/νίκη), Ξενοφών Σταμπέλος (από τη Χίο) και Φιλόλαος Καλαβρός (από τη Ρόδο) προσπάθησαν με τον καλύτερο τρόπο να μεταδώσουν τις αεροπροσκοπικές γνώσεις τους ενώ οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν σε θεωρητικό επίπεδο βασικές γνώσεις πτήσης, έφτιαξαν τα δικά τους μοντέλα ανεμοπτέρων, επισκέφθηκαν το αεροδρόμιο Χίου, όπου μίλησαν με στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και βέβαια πραγματοποίησαν πτήσεις με διθέσιο αεροπλάνο της Αερολέσχης Χίου.

Ακόμη συνάντησαν το πλήρωμα του Super Puma που εδρεύει στο νησί μας και ενημερώθηκαν για τη δύσκολη αποστολή του, καθώς επίσης και τα πληρώματα και τα πιλοτήρια της Aegean και της Sky Express που το πρωί της Κυριακής 15 Μαρτίου πραγματοποίησαν πτήσεις προς το νησί μας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ