17.6.2014 17:51

Προσέχουν για να έχουν

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τη δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή των επί τόπου ενημερώσεων στα χωριά για την πρόληψη και πυροσπροστασία εφαρμόζει και φέτος το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τη Μητρόπολη τους εθελοντές κ.λπ.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες συναντήσεις σε Αυγώνυμα και Καρυές, χθες πραγματοποιήθηκε άλλη μια στην περιοχή της Αμανής και θα ακολουθήσουν ανά δημοτική Ενότητα, με τα Καρδάμυλα να είναι προγραμματισμένα για την ερχόμενη Κυριακή.

«Η περσινή εμπειρία έδειξε ότι η συζήτηση με τους κατοίκους, η ευαισθητοποίηση τους σε θέματα πρόληψης πυρκαγιών είχε αποτέλεσμα. Είχαμε σαφώς λιγότερα  «κρούσματα» εκδήλωσης πυρκαγιών από απροσεξία ή καύση»δήλωσε η υπεύθυνη αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Αθ. Θλιβίτη. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ