12.12.2014 11:26

Προς παράδοση η Ζολώτα

Να παραδοθεί επιτέλους προς χρήση ο πεζόδρομος της οδού Ζολώτα περιμένουν ανάστατοι οι καταστηματάρχες των γύρω δρόμων, που εδώ και εβδομάδες νιώθουν ως «πληγή» το κλείσιμο της οδού, καθώς η μία εμπορική οδός Ψυχάρη παραμένει αποκομμένη από την άλλη, δηλαδή τη Φιλίππου Αργέντη.

Στη δικαιολογημένη αγανάκτηση που προκαλεί η μεγάλη χρονική διάρκεια πεζοδρόμησης της Ζολώτα έρχεται να απαντήσει ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Λ. Τσακός, λέγοντας ότι το έργο θα έχει παραδοθεί προς χρήση μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδες.

«Το φυσικό αντικείμενο του έργου έχει τελειώσει. Θεωρώ ότι είναι θέμα ημερών η Ζολώτα να δοθεί προς χρήση. Η καθυστέρηση οφείλεται στις καιρικές συνθήκες ,που δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση των εργασιών. Αυτό που απομένει να γίνει είναι να τοποθετηθούν οι μπάρες απαγόρευσης κυκλοφορίας για Ι.Χ. και δίκυκλα. Αν παραδοθεί ο δρόμος χωρίς τις μπάρες τότε σίγουρα δεν θα μιλάμε για πεζόδρομο», εξηγεί στον «π». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ