3.5.2014 10:29

Προώθηση σε νέες αγορές μέσω του Διαδικτύου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Με αντικείμενο "Σύγχρονες πρακτικές Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας, Προώθησης & Προβολής, Διαδικασίες ανάπτυξης/ βελτιστοποίησης ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών πλατφόρμων συναλλαγών" το Πανεπιστήμιο Αιγαίο διοργανώνει σεμινάριο στη Χίο από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1 Ιουλίου.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση θεωρητικών γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων στα σύγχρονα ζητήματα της Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας. Οι πρακτικές ασκήσεις (business plan για καινοτομική ηλεκτρονική επιχείρηση, βελτιστοποίηση ιχνηλασιμότητας από μηχανές αναζήτησης, πρακτικές προώθησης της επιχείρησής μέσω διαδικτύου), συμβάλουν στην αφομοίωση της γνώσης και κατάρτισης στα σύγχρονα εργαλεία. Η άμεση επικοινωνία και ανατροφοδότηση από έμπειρους επαγγελματίες, ενισχύει την μεταφορά των γνώσεων από την θεωρία στην σύγχρονη αγορά.
Όλες οι πληροφορίες (όπως ωρολόγιο πρόγραμμα, αίτηση συμμετοχής, διαδικασία καταβολής διδάκτρων) υπάρχουν στο linkhttp://action4learning.aegean.gr/program_details.asp?id=133
Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με το κόστος συμμετοχής να ανέρχεται στα 60 ευρω

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ