1.3.2017 11:43

Προληπτικές εξετάσεις με έκπτωση για τις γυναίκες από τη Μαγνητική Τομογραφία

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΟΥ επισημαίνει την ανάγκη του προληπτικού ελέγχου του μαστού και του αναπαραγωγικού συστήματος της γυναίκας. 

Στα  πλαίσια  δε,  της   Εταιρικής   Κοινωνικής   Ευθύνης  και   προκειμένου   να   διευκολύνει   την   απρόσκοπτη συνέχιση  του προληπτικού ελέγχου   του   καρκίνου   του  Μαστού και των γυναικολογικών οργάνων   για  τις γυναίκες της Χίου,  παρέχει έκπτωση στις  παρακάτω προληπτικές  εξετάσεις,  για το διάστημα  από  1   έως  31  Μαρτίου  2017:

·        Ψηφιακή Μαστογραφία

·        Μαγνητική Μαστογραφία

·        Υπέρηχος - Ελαστογραφία Μαστών και στον

·        Γυναικολογικό υπέρηχο

Για   περισσότερες  πληροφορίες  και  ραντεβού  οι  ενδιαφερόμενες  μπορούν  να επικοινωνούν     στο τηλέφωνο     22710 81980-81   ή   μέσω   της   ιστοσελίδας www.magnitiki-chiou.gr

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ