8.10.2013 7:55

Πρώην χρυσαυγίτης αποκαλύπτει: «Τρώγαμε τα λεφτά των εισφορών από τα μέλη σε ταβέρνες με τον Μπούκουρα»

Για την προσωπική του εμπειρία από την Χρυσή Αυγή μιλά ένα πρώην μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης στην Κόρινθο, το οποίο καταγγέλλει πως ο βουλευτής του κόμματος στην περιοχή Στάθης Μπούκουρας, εμπλέκεται τόσο σε οικονομικά, όσο και σε ρατσιστικά εγκλήματα.

«Ημουν στη Χρυσή Αυγή και δε θέλω να έχω πλέον καμία σχέση με αυτούς ούτε με το Μπούκουρα», δηλώνει ο πρώην χρυσαυγίτης Π.Μ., ο οποίος παράλληλα υποστηρίζει πως ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής είχε βάλει «χέρι» στο ταμείο της οργάνωσης, αναφέρουν «Τα Νέα». «Τρώγαμε τα λεφτά των εισφορών με τον Μπούκουρα παρέα σε ταβέρνες», υποστηρίζει ο Π.Μ., ο οποίος παράλληλα καταγγέλλει πως τα μέλη του ακροδεξιού μορφώματος στην Κόρινθο πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε μετανάστες με την ανοχή της αστυνομίας.

Ο Π.Μ., τον οποίο ο Μπούκουρας κατονόμασε ως έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες, διευκρίνισε ότι δεν είναι και ρίχνει ακόμη περισσότερο φως για τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής καθώς όπως υποστηρίζει, όταν εγκατέλειψε το ακροδεξιό κόμμα δεχόταν απειλές για αρκετό καιρό πως «θα έρθει ο Λαγός και θα μου σπάσει τα μούτρα», δηλώνει.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ