18.11.2015 18:31

Πρώιμος Άγιος Βασίλης

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ

Δώρα, πολλά δώρα  θα δώσει και πάλι τις παραμονές των Χριστουγέννων το Εργατικό Κέντρο Χίου.  Θα μοιράσει απλόχερα χαρά στα μικρά παιδιά άνεργων επαγγελματιών που ανήκουν σε συλλόγους του δυναμικού του. Η ημέρα διανομής  δεν έχει ορισθεί ακόμη, αλλά οι εκδηλώσεις είναι δεδομένες.

«Θα είναι μια βραδιά χαράς για τα παιδιά. Θα τα διασκεδάσει  ένας ταχυδακτυλουργός, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν  αυτοσχεδιάζοντας με τους εθελοντές του  Σύλλογου  Μουσικών Χίου, θα φάνε και θα πιούνε από  προσφορές  καταστημάτων εστίασης», δηλώνει ο πρόεδρος του Κέντρου Κώστας Λίνας.

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε και φέτος για να βοηθήσουμε τις οικογένειες των άνεργων συναδέλφων μας», συμπληρώνει. Η ημέρα της εκδήλωσης θα ορισθεί  στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Για να επιτευχθούν όμως όλα αυτά, είναι απαραίτητη η συνδρομή του κόσμου, αφού, όπως και πέρσι τα δώρα θα συγκεντρωθούν από προσφορές του κόσμου, που πάντα στηρίζει τις ανταποδοτικές δράσεις του Κέντρου.

«Παρακαλούμε  τους συμπολίτες, τους φορείς, τα καταστήματα και τις  επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσφέρουν δώρα και παιχνίδια να επικοινωνούν με την γραμματεία μας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες», προσθέτει.

Δικαίωμα παροχής δώρων έχουν οι γονείς παιδιών  ηλικίας έως και την έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου που είναι άνεργοι και  μέλη των σωματείων του Εργατικού Κέντρου Χίου. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν είναι έγγραφο ανανέωσης του δελτίου ανεργίας του ΟΑΕΔ και βεβαίωση εγγεγραμμένου μέλους σωματείου στο οποίο ανήκουν. Οι εγγραφές δικαιούχων  ξεκινούν αύριο Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και λήγουν την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες χορηγοί  και  δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Κέντρου στο τηλέφωνο 22710 23550 και στο e mail: ekechios@otenet.gr.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ