27.11.2015 16:35

Πρόγραμμα συμβουλευτικής για εκπαιδευτικούς από τον Δήμο Χίου

Εξειδικευμένα θέματα όπως ο σχολικός εκφοβισμός, το διαδίκτυο, η πρόληψη εξαρτήσεων και η διατροφή, διάρκειας 25 ωρών περιλαμβάνει το πρόγραμμα συμβουλευτικής που προτίθεται να υλοποιήσει ο Δήμος Χίου στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).

Το  πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς  Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Για  την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, καθώς επίσης και η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Μετά την ολοκλήρωση κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου (Τσιτσεκλή 1- πρώην κτίριο REX ) από την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, από 8 π.μ. έως  3.30 μ.μ..

Tηλ. επικοινωνίας: 2271350057 και 2271350059

Η κατάταξη σε  τμήματα μάθησης θα γίνει ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ