8.3.2017 10:53

Πρόγραμμα στειρώσεων σε 63 αδέσποτες γάτες

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 6 Μαρτίου 2017, το τριήμερο πρόγραμμα στειρώσεων για αδέσποτες γάτες με εθελοντές κτηνιάτρους κατά τη διάρκεια του οποίου στειρώθηκαν στο σύνολο 63 γάτες, 11 εκ των οποίων αρσενικές και 52 θηλυκές.

Το πρόγραμμα για τη στείρωση των αδέσποτων γατών χρηματοδοτείθηκε από το Help Animals International.

«Ο  Φιλοζωικός  Σύλλογος  Χίου ευχαριστεί θερμά την κτηνιάτρο και τη νοσοκόμα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα καθώς και τη ΔΑΟΚ της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και συγκεκριμένα το Τμήμα Κτηνιατρικής για την παραχώρηση του Δημόσιου Κτηνιατρείου. Ευχαριστεί επίσης προσωπικά τον κο Ισίδωρο Αμέντα, Προϊστάμενο του Τμήματος για την άριστη συνεργασία και τον κο Σταμάτιο Κάρματζη, Αντιπεριφερειάρχη Νομού Χίου για την προθυμία του να συνδράμει στην προσπάθεια του Συλλόγου στην μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων γατών.

Τέλος, ο Φιλοζωικός  Σύλλογος  Χίου ευχαριστεί θερμά τους κο Παναγιώτη Καρατζάνο και κο Βαλάντη Μάντικα  για την ευγενική χορηγία ενός crush cage, το Φιλοζωικό  Σύλλογο Λέσβου Πάνας, που μας δάνεισε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αποστείρωση των ιατρικών εργαλείων και ένα δεύτερο crush cage και όλους τους εθελλοντές που βοήθησαν στην επιτυχία του εγχειρήματος», αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος επισημαίνοντας ότι στόχος είναι να επαναληφθεί και του χρόνου το ίδιο πρόγραμμα, ενώ υπάρχει πιθανότητα επανάληψης μέσα στο 2017.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ