7.5.2015 10:22

Προειδοποιητική απεργία λιμενεργατών για την ιδιωτικοποίηση ΟΛΠ και ΟΛΘ

Οι λιμενεργάτες στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά και από εκεί θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν σήμερα, Πέμπτη, οι λιμενεργάτες, ζητώντας να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και του ΟΛΘ. 

Σημειώνεται ότι οι λιμενεργάτες στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά και από εκεί θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας. 

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος αναφέρει: 

«Απαιτούμε να σταματήσει η προκήρυξη πώλησης του 67% του μετοχικού κεφαλαίου των Ο.Λ.Π και Ο.Λ.Θ και κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης των Λιμανιών. Η Κυβέρνηση, ενώ στις προγραμματικές της θέσεις στη Βουλή ανακοίνωσε το σταμάτημα της πώλησης των μετοχών, φαίνεται από δηλώσεις και δημοσιεύματα να προτίθεται να προχωρήσει, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, την πώληση του μετοχικού κεφαλαίου του Ο.Λ.Π και Ο.Λ.Θ.».

Πάντως, έως στιγμής δεν παρατηρείται κάποιο πρόβλημα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ