8.7.2015 16:02

Προβάλλουν οικονομικά οφέλη ως κίνητρο λύσης σε Ελληνες και Τούρκους της Κύπρου

Το όραμά τους για την Κύπρο και κυρίως για την οικονομία της μετά από μία κατάλληλη λύση του Κυπριακού θα προβάλλουν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων μαζί με τους εκπροσώπους εμπόρων και βιομηχάνων.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί συμμετέχουν σε εκδήλωση που οργανώνουν απόψε από κοινού το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Τουρκοκυπριακό Επιμελητήριο.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν πολιτικοί και επιχειρηματίες από τις δύο κοινότητες και ξένοι διπλωμάτες.

«Θα αναπτύξουν το όραμα τους πώς βλέπουν την Κύπρο μετά από μια σωστή λύση του κυπριακού προβλήματος μέσα από την οικονομική διάσταση της λύσης», δήλωσε Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ Μάριος Τσιακκής.

Σκοπός, είπε, «είναι να ενημερωθεί η κοινωνία των πολιτών ευρύτερα από τα οφέλη τα οικονομικά που προκύπτουν από μια λύση».

Αναστασιάδης και Ακιντζί θα συναντηθούν και αύριο Πέμπτη για να συνεχίσουν τη συζήτηση πάνω στις καίριες πτυχές της διακυβέρνησης, των περιουσιών και του εδαφικού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ