2.7.2012 15:53

Πριν τελειώσει το ένα ξεκινά το άλλο

ΕΝΩ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ PORTA MAGGIORE Ο ΔΗΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

 
Την Τετάρτη 4 Ιουλίου ξεκινούν οι εργασίες για τη διαμόρφωση της τάφρου του Κάστρου, δεξιά της Πόρτας Ματζόρε και μέχρι την οδό Γένοβας, σε χώρο πρασίνου. Ωστόσο στον ίδιο χώρο εκτελούνταν μέχρι πρόσφατα το έργο της διαμόρφωσης της εισόδου της Πόρτα Ματζόρε, που δείχνει να έχουν διακοπεί για πολύ καιρό προφανώς για λόγους έλλειψης πιστώσεων, αφήνοντας το χώρο σε χειρότερη κατάσταση από ότι πριν την παρέμβαση. Πριν λοιπόν ολοκληρωθεί το ένα έργο, ο Δήμος παρεμβαίνει για το... πράσινο και το αποτέλεσμα ας ελπίσουμε ότι δεν θα περιπλέξει την κατάσταση.
Απαγορευτικό στάθμευσης 
Όπως ενημερώνει με ανακοίνωση του ο Δήμος Χίου, η στάθμευση στην τάφρο του Φρουρίου από αύριο Τρίτη θα απαγορεύεται και όσοι έχουν αφήσει τα αυτοκίνητά τους στο χώρο θα πρέπει να τα απομακρύνουν. Για να μπορούν να παρέμβουν τα συνεργεία του Δήμου. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ