7.4.2014 17:12

Πού είναι το ειδικό σχολείο κ. Υπουργέ;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΙΟΥ

Μια ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό Παιδείας για το αν προτίθεται επιτέλους να προχωρήσεις στην κατασκευή ενός Ειδικού Σχολείου στη Χίο ζητούν με επιστολή τους οι γονείς του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Σχολείου Χίου.
Αναφέροντας ότι από το 2008 μέχρι σήμερα έξι χρόνια τώρα δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη σε ότι αφορά την επίλυση του κτιριακού προβλήματος τους σχολείου, με τελευταία  την απάντηση από τις «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε» στο Δήμο Χίου λόγω έλλειψης προσωπικού και χρημάτων αδυνατεί να κάνει την μελέτη η οποία θα χρειαστεί έως και 3 χρόνια  για να πραγματοποιηθεί οι γονείς καταλήγουν:
«Τώρα θυμήθηκαν την οικονομική κρίση; Τι έκανε ο ΟΣΚ το 2010, το 2011, το 2012;).
  Αυτή τη στιγμή φιλοξενούμαστε στο χώρο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Χίου. Μέχρι πότε θα γυρίζουμε σαν τoυς νομάδες σε διάφορα κτίρια που θα τα βαφτίζουμε σχολεία ειδικής αγωγής;
  Κύριε Υπουργέ ζητάμε άμεσα μια καθαρή και σταράτη απάντηση.
  ΟΧΙ ΠΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ
  Υπάρχει θέληση να πραγματοποιηθεί το δίκαιο αίτημα μας; Αν ναι, δώστε άμεσα μία λύση. Διαφορετικά να σταματήσει να διατυμπανίζει κάθε κυβερνητικός παράγοντας ότι δίνεται ιδιαίτερη ευαισθησία και προτεραιότητα σε κάθε θέμα που σχετίζεται με τη διαβίωση και την κοινωνική ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, που στη δική μας περίπτωση είναι μαθητές μιας ακριτικής και νησιώτικης περιοχής όπως είναι η Χίος».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ