3.1.2020 13:40

Πότε θα ξεκινήσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Πόσο θα διαρκέσουν

Οι γιορτές τελειώνουν και τα μαγαζιά ετοιμάζονται να υποδεχτούν την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, η οποία κάθε χρόνο ξεκινά τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται τέλη Φεβρουαρίου.

Έτσι, λοιπόν, φέτος οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και θα τελειώσουν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, μιας και το 2020 είναι δίσεκτο.

Σημειώνεται ότι οι επίσημες περίοδοι των εκπτώσεων μέσα στο έτος είναι τέσσερις, δύο χειμερινές και δύο καλοκαιρινές, ενώ είθισται μέσα αυτά τα διαστήματα κάποιες Κυριακές τα καταστήματα να είναι ανοιχτά.

Υπενθυμίζεται ότι το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων έληξε και έτσι την Κυριακή 5 Ιανουαρίου τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά, ενώ κλειστά θα παραμείνουν και τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, λόγω της αργίας των Φώτων.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ