16.4.2012 15:47

Πως ψηφίζουν οι ναυτικοί στις εκλογές της 6ης Μαΐου

Mε την ένδειξη «κατεπείγον» εκδόθηκε την Μ. Πέμπτη κοινή υπουργική απόφαση από τον υπουργό Εσωτερικών Α. Γιαννίτση και την υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Α.Διαμαντοπούλου για το που και πως θα ψηφίσουν οι ναυτικοί στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.
Σύμφωνα με την απόφαση «οι έλληνες ναυτικοί που υπηρετούν σε πλοίο με ελληνική σημαία το οποίο σύμφωνα με τα εγκεκριμένα δρομολόγια ή το πρόγραμμα κίνησης του κατά την ημέρα της ψηφοφορίας να βρίσκεται σε λιμάνι Δήμου, διαφορετικό από αυτόν στους εκλογικούς καταλόγους του οποίου είναι εγγεγραμμένοι, ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές, στο Δήμο του λιμένα που θα βρίσκεται το πλοίο στο οποίο υπηρετούν, με ονομαστικές καταστάσεις, που μετά την επικύρωση τους με απόφαση του οικείου Πρωτοδικείου έχουν ισχύ ειδικών εκλογικών καταλόγων».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ