19.2.2020 16:46

Πόρισμα με ευθύνες σε αρκετούς

Η εκπομπή «special report» του ANT-1 αποτέλεσε την αφορμή να ανοίξει και πάλι η συζήτηση για τη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Σιδηρούντας το 2016 που είχε ως αποτέλεσμα μία συμπολίτισσά μας να καταλήξει νεκρή και άλλοι 4 άνθρωποι να νοσηλευτούν επί σειρά μηνών σε διάφορα Νοσοκομεία για νοσηλεία και αποκατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του politischios.gr, στο πόρισμα που έχει κατατεθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου αποδίδει συγκεκριμένες ευθύνες τόσο σε στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου όσο και σε αυτοδιοικητικούς παράγοντες, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως αναμένονται οι επόμενες κινήσεις από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου η οποία αφήνει σε εκκρεμότητα την υπόθεση από το… 2016!

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ