29.7.2012 13:48

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Στην κατηγορία 4 του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς βρίσκεται η Χίος για σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα. Η Πυροσβεστική και Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας εφιστούν τη προσοχή όλων προκειμένου να αποφεύγονται οι υπαίθριες εργασίες και καύση ξερών χόρτων.
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ
 
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 30 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 30/7, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 29 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ