8.8.2015 8:10

Πόλος έλξης τα Αγιάσματα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

Στα πρώτα νηπιακά της βήματα βρίσκεται η Θέρμαι Αγιασμάτων η ΚοινΣΕπ που συστάθηκε με σκοπό την προβολή και αξιοποίηση των ιαματικών πηγών προς όφελος της περιοχής, και ήδη παρά τις δυσοίωνες και δύσκολες οικονομικές συνθήκες, φαίνεται να έχει φέρει θετικά αποτελέσματα.

Στις 17 Ιουλίου, ξεκίνησε να λειτουργεί το υδροθεραπευτήριο μετά την ολοκλήρωση των επισκευαστικών εργασιών, με την κίνηση σταδιακά να αυξάνεται. « Η μέχρι σήμερα εμπειρία μας, μας έχει δείξει ότι μετά της  Παναγίας έρχονται οι περισσότεροι για τα λουτρά. Το θετικό είναι ότι έρχονται και επισκέπτες οι οποίοι βλέποντας τις εγκαταστάσεις κάνουν και λούσεις» σημειώνει η κ. Κατσαρού από την Θέρμαι Αγιασμάτων.

Η ίδια σημειώνει ότι για τα οποία συμπεράσματα αφορούν στην επισκεψιμότητα των Αγιασμάτων είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς, οι 2 εβδομάδες είναι πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για τα όποια συμπεράσματα,  αλλά δεν κρύβει την αισιοδοξία της γιατί παρά την οικονομική συγκυρία που είναι δύσκολη για όλους, δεν υπάρχει πτώση.

Σημαντικό εργαλείο προβολής της  Θέρμαι Αγιασμάτων είναι και το facebook όπου σε κάθε ανάρτηση υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση.

Η πρώτη χρονιά θα είναι ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου. Σίγουρα υπάρχουν πολλά για να γίνουν, όπως υπάρχουν και πολλά περιθώρια βελτίωσης τα οποία όμως από την επόμενη χρονιά, πλουσιότερη σε εμπειρίες και συμπεράσματα θα έχει η Θέρμαι Αγιασμάτων όλο τον χρόνο να τα επεξεργαστεί και να τα υλοποιήσει.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ