3.11.2014 9:23

Πολιτικές διώξεις στην υγεία καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτικές διώξεις, δυσμενείς μεταθέσεις και επιβραβεύσεις ημετέρων καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του που αφορά την κατάσταση στο Υπ. Υγείας και την καθαίρεση του Π. Γιαννουλάτου.

 

«Ο κύριος Γιαννουλάτος με αδιαμφισβήτητα επιχειρήματα και αξιοπρέπεια αντιστάθηκε στην παράνομη και αντισυνταγματική αξιολόγηση των υπαλλήλων που προωθεί το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η κυβέρνηση, ως άλλη κόζα νόστρα, δεν ξεχνάει αυτούς που μπαίνουν εμπόδιο στο καταστροφικό έργο της. Μέσα σε μία μέρα και με διαδικασίες καταφανώς αντιδημοκρατικές, η πολιτική ηγεσία καθαίρεσε από τη θέση του Γενικού Διευθυντή και τον υποβίβασε σε απλό υπάλληλο, έναν άνθρωπο που είναι ο εμπνευστής και θεμελιωτής των πιο ολοκληρωμένων επιχειρησιακών σχεδιασμών στην Υγεία και που στις πρόσφατες κρίσεις για τις θέσεις Γενικών Διευθυντών προηγούνταν τουλάχιστον 200 μόρια από τον επόμενο. Η καθαίρεση του κυρίου Γιαννουλάτου δεν τιμωρεί μόνο τον ίδιο, αλλά προσπαθεί να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο που αντιστέκεται και υπερασπίζεται αυτό στο οποίο έχει ορκιστεί: το Σύνταγμα, τους νόμους και το δημόσιο συμφέρον.

 

Είναι πολλά τα αντίστοιχα περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά στο Υπουργείο Υγείας, που χειμάζεται από τον κύριο Βορίδη και τους ακροδεξιούς συνοδοιπόρους του. Η αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας είναι το διακύβευμα για το οποίο συντασσόμαστε με τους εργαζόμενους και όλες τις υγιείς δυνάμεις»αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ