12.6.2015 11:20

Πλούσια δράση και φέτος από το Κουκουνάρειο [ΦΩΤΟ]

Την πλούσια δραστηριότητά του για τη φετινή χρονιά παρουσίασε το Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο της Παναγίας Λατομίτισσα κατά τη διάρκεια αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης παρουσία του Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου.

Οι μαθητές  εξέθεσαν τα έργα που έφτιαχναν όλο το χρόνο, και ο κόσμος που ήταν πάρα πολύς, είχε την δυνατότητα να τα βλέπει και να ακούει παράλληλα την ωραιότατη  Μουσική που έπαιζαν με τα μουσικά τους όργανα τα παιδιά και  την οποία διδάχθηκαν από τους καθηγητές Μουσικής  κ. Στυλιανό Παντελογιάννη,  κ. Μαρία Χειλά, κ.  Ασπασία Τσαγκάτου,  κ. Παντελή Λεβίδη και  κ. Νικόλαο Κόταρη.

Οι Βυζαντινοί ύμνοι από την χορωδία του κ. Θεόδωρου Κουτσούδη επίσης υπέροχοι και συγκινητικοί.

Τα εργόχειρα που είχαν εκτεθεί  από τις κυρίες εξαιρετικά, οι Αγιογραφίες και οι εικόνες με τα ζωηρά χρώματα μοναδικά, τα φυτά  που φύτεψαν και καλλιέργησαν οι μαθηταί της γεωπονικής, και  η ζωγραφική  επάνω σε καμβά πολύ ωραία με απαλά γήινα χρώματα.

Η εκδήλωση έκλεισε   με τον Εθνικό Υμνο και με την απονομή των βεβαιώσεων στους μαθητές από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ