25.4.2015 10:40

Πλησιάζει η Εργατική Πρωτομαγιά

Την απεργιακή συγκέντρωση των φορέων και σωματείων που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μάη στις 10.30 το πρωί υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο.

«Μπροστά στην ολομέτωπη αντεργατική επίθεση που δεχόμαστε από τραπεζίτες και πολυεθνικές δεν πρέπει να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να τους αποτρέψουμε, να πάρουμε πίσω τα δικαιώματα που μας άρπαξαν, διατρανώνοντας πως η πάλη για την κοινωνική δικαιοσύνη παραμένει επίκαιρη και αναγκαία όσο ποτέ», αναφέρεται σχετικά, ενώ στην απεργιακή πρόκληση θα συμμετάσχουν: Το Εργατικό Κέντρο, ο Σύλλογος ΟΤΑ Χίου, το ΣΕΣΝΟΧ,  ΕΛΜΕ, οι συνταξιούχοι ΙΚΑ, ΝΑΤ, Δημοσίου.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο στην οδό Μαρτύρων.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ