27.8.2012 8:23

Πλήρωση κενών θέσεων σπουδαστών στο «Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Xίου»

Από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Χίου, ανακοινώνεται ότι μετά το πέρας των εγγραφών για την πρώτη διδακτική περίοδο 2012-2013, κι ύστερα και από την επεξεργασία των σχετικών στοιχείων, προέκυψαν κενές θέσεις σπουδαστών για τον Α΄κύκλο μαθημάτων, οι οποίες σύμφωνα και με παλαιότερη ανακοίνωση-δέσμευση του Α.Λ.Π. θα διατεθούν  με σειρά προτεραιότητας σε όσους είχαν εγγραφεί στη λίστα αναμονής αλλά και σε νέους ενδιαφερόμενους. Οι νέες αιτήσεις για εγγραφή καθώς και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.edu.gr.
Σημειώνεται ότι συγκεκριμένες κενές θέσεις σπουδαστών αφορούν τον Ά κύκλο μαθημάτων της πρώτης  διδακτικής περιόδου 2012-2013, με θέμα: «Ψυχική και Σωματική υγεία», ενώ για τον Β΄κύκλο μαθημάτων, με θέμα: «Περιβάλλον-Άνθρωπος-Πολιτισμός», και τον Γ΄κύκλο μαθημάτων, με θέμα: «Σύγχρονα Κοινωνικά Προβλήματα», οι αιτήσεις για εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά και θα διαρκέσουν μέχρι πλήρωσης του προβλεπομένου αριθμού σπουδαστών, οπότε και θα ανακοινωθεί η λήξη τους.
Τα μαθήματα του Α΄κύκλου μαθημάτων θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 3/10/12, θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 19/12/12 και θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη,  ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Ελληνικό Κάστρο», (Παραλιακή Χίου).
Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν χωρίς ηλικιακές ή μορφωτικές προϋποθέσεις καταβάλλοντας μόνο το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 €  ανά κύκλο μαθημάτων, ενώ με   την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν το ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Την λειτουργία του Α.Λ.Π., διέπει κανονισμός, η τήρηση του οποίου είναι απαραίτητη για την απόκτηση του παραπάνω πιστοποιητικού.
Περισσότερες πληροφορίες: κα Βουγιούκαλου, 6936492842 και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ