31.5.2014 10:51

«Πληρώνουμε τους απείθαρχους του Νοσοκομείου»

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ

Με μία λιτή απάντηση ο διοικητής του Νοσοκομείου Χίου Γ. Επιτροπάκης, αναφέρεται στο δημοσίευμα του «π» της Παρασκευής για το πρόστιμο των 500 ευρώ για παράβαση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας σημειώνοντας ότι το πρόστιμο δεν επιβλήθηκε σε αυτόν αλλά στο Νοσοκομείο μέσω του διοικητή.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Σχετικά με το δημοσίευμα σας για το πρόστιμο των 500 ευρώ που επέβαλλε το Ειδικό Κλιμάκιο , αυτό δεν επεβλήθη στον Διοικητή αλλά  το επωμίστηκε το Νοσοκομείου δια του Διοικητή ,ως πράξη καλής θέλησης ούτως ώστε   να μην καταλογισθεί στους πραγματικά υπεύθυνους - απείθαρχους Νοσηλευτές η Γιατρούς οι οποίοι θα έπρεπε και να το καταβάλλουν .

Η πράξη αυτή στοχεύει  στην επίκληση του φιλότιμου  και στην απήχηση που θα έχει η πράξη αυτή  στο υπόλοιπο προσωπικό ώστε  να μπορέσει στο μέλλον η Διοίκηση να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ