8.4.2013 17:10

Πληρώνει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του

869.705 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ

Με το ποσό των 869.705 ευρώ χρηματοδοτείται ο Δήμος Χίου από το Υπουργείο Εσωτερικών για την εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τρίτους. Το ύψος του ποσού καθορίστηκε έπειτα από σχετικούς ελέγχους που πραγματοποίησαν οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών στους ΟΤΑ που είχαν αποστείλει το Σύμφωνο Αποδοχής Όρων Εκκαθάρισης Ληξιπρόθεσμων Υποχρεώσεων, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Χίου.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος, Π. Λαμπρινούδης, τόνισε ότι «πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη που περιμέναμε από καιρό, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσουμε όλες τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δήμου προς τους ιδιώτες προμηθευτές, οφειλές που είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια στους πρώην Δήμους και μεταφέρθηκαν μετά τη συνένωση στον ενιαίο Δήμο. Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι σε σχέση με άλλους Δήμους οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου μας είναι από τις πιο μικρές».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ