7.2.2013 13:05

Πληρώνει ενοίκιο, ενώ έχει άδειο δημαρχείο!

• ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ … ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Αδύνατον να εκλογικευτούν οι δαπάνες του ευρύτερου Δημοσίου. Μόλις πρόσφατα η ΕΤΑΧ μετακινήθηκε στο δημοτικό ακίνητο της οδού Λάδης και το καταχρεωμένο Κ.Ε.Κ. «Όμηρος» στο πρώην δημαρχείο Αγίου Μηνά, ωστόσο η σπατάλη με τις εταιρείες που κληροδότησε ο πρώην Δήμος Ομηρούπολης ζει και βασιλεύει.

Την ώρα που το πρώην δημαρχείο είναι σχεδόν άδειο από προσωπικό, λίγα μέτρα πιο κει η Προμηθευτική καταβάλλει ενοίκιο για να στεγάζει το αρχείο της και τρεις μόλις υπαλλήλους. Το ακόμα πιο εξωφρενικό είναι ότι ενοίκιο καταβάλλεται και για την Τεχνική Εταιρεία και πιο συγκεκριμένα για το αρχείο της, γιατί η Εταιρεία, ως γνωστόν, έχει πάψει να λειτουργεί κι αναζητείται φόρμουλα εκκαθάρισης της.

Φάκελοι, ντοσιέδες και ράφια βρίσκονται σκορπισμένα σε κτίριο δίπλα ακριβώς από την Προμηθευτική, επί της παραλιακής του Βροντάδου, μάρτυρες της απόλυτης εγκατάλειψης και της αμεριμνησίας που επικρατεί εδώ και δυο χρόνια, από τότε που μεταφέρθηκε από το χώρο η Τεχνική Υπηρεσία του πρώην Δήμου Ομηρούπολης.

«Έχω ήδη ενημερώσει ότι πρέπει άμεσα να μεταφερθούν στο σχεδόν άδειο πρώην δημαρχείο», δηλώνει ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης, Ν. Νύκτας, ο οποίος συναισθάνεται τη σπατάλη και έχει θέσει τη μεταστέγαση ως άμεση προτεραιότητα. Χρειάζονταν, άραγε, να περάσουν δυο χρόνια για να εφαρμοστούν τα αυτονόητα;

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ