30.9.2013 14:35

Πλασματικό πλεόνασμα

ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΔΕΥΑΧ, ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2011 ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΑ

Πλεόνασμα 1.523.000 ευρώ παρουσιάζεται στο ταμείο της ΔΕΥΑΧ για το 2012, αλλά είναι…εικονικό, αφού έχει δημιουργηθεί κυρίως από την καθυστερημένη είσπραξη πιστώσεων του 2011.
Το διοικητικό συμβούλιο στην συνεδρίαση της Παρασκευής ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό και την Οικονομική Έκθεση της εταιρίας για το 2012.                                  Η Διευθύντρια της Οικονομικής Υπηρεσίας Ειρήνη Γαϊλα χαρακτήρισε καλή την περασμένη χρονιά, επισημαίνοντας ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια τα κέρδη κάλυψαν τις υποχρεώσεις προς τρίτους. Όμως, ο  Μιχάλης Φυτούσης έσπευσε να επισημάνει ότι η κερδοφορία είναι πλασματική, για να μην χαρακτηρισθεί άδικα φοροεισπρακτική η τιμολογιακή της πρακτική.
«Το οικονομικό μας ισοζύγιο είναι σχεδόν οριακό. Το πλεόνασμα είναι φαινομενικό και έχει δημιουργηθεί από τη μεταφορά  πολλών πιστώσεων του 2011 που εισπράχθηκαν το 2012». Δεν παρέλειψε όμως να συγχαρεί την Ε. Γαϊλα για τη δουλειά που κάνει το τμήμα της.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ