30.9.2013 14:35

Πλασματικό πλεόνασμα

ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΔΕΥΑΧ, ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2011 ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΑ

Πλεόνασμα 1.523.000 ευρώ παρουσιάζεται στο ταμείο της ΔΕΥΑΧ για το 2012, αλλά είναι…εικονικό, αφού έχει δημιουργηθεί κυρίως από την καθυστερημένη είσπραξη πιστώσεων του 2011.
Το διοικητικό συμβούλιο στην συνεδρίαση της Παρασκευής ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό και την Οικονομική Έκθεση της εταιρίας για το 2012.                                  Η Διευθύντρια της Οικονομικής Υπηρεσίας Ειρήνη Γαϊλα χαρακτήρισε καλή την περασμένη χρονιά, επισημαίνοντας ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια τα κέρδη κάλυψαν τις υποχρεώσεις προς τρίτους. Όμως, ο  Μιχάλης Φυτούσης έσπευσε να επισημάνει ότι η κερδοφορία είναι πλασματική, για να μην χαρακτηρισθεί άδικα φοροεισπρακτική η τιμολογιακή της πρακτική.
«Το οικονομικό μας ισοζύγιο είναι σχεδόν οριακό. Το πλεόνασμα είναι φαινομενικό και έχει δημιουργηθεί από τη μεταφορά  πολλών πιστώσεων του 2011 που εισπράχθηκαν το 2012». Δεν παρέλειψε όμως να συγχαρεί την Ε. Γαϊλα για τη δουλειά που κάνει το τμήμα της.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ