20.6.2013 16:11

Πήραν τους αγώνες και ψάχνουν τα χρήματα

ΜE ΡΙΣΚΟ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ

Στις 75.000 ευρώ θα ανέλθει  ο συνολικός προϋπολογισμός  για την οργάνωση και τη διεξαγωγή των 26ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου  που θα φιλοξανηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Χίου από τις 3 έως και τις 5 Οκτωβρίου 2013.

Οι πιστώσεις που εξασφαλίστηκαν από τη Γενική Γραμματεία Νησιωτικής Πολιτικής του υπουργείουΝαυτιλίας και το Δήμο Χίου για τη διαμόρφωση του σταδίου, τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, τις εργασίες συντήρησης και την αγορά οργάνων ανέρχονται στις 43.000 ευρώ.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ – ΣΑΜΟΥ η πρώτη σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων  με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Θεόδωρου Βώσσου και του τεχνικού Συμβούλου του ΣΕΓΑΣ Μιχάλη Καλούδη, ενώ παρώτνες θα είναι ο εκπροσώπος του Γενικού Γραμματέα Νησιώτικης Πολιτικής  Ηρακλής Κουντουρέλης, ο προέδρος της Ε.Α.Σ. Χίου – Σάμου Πέτρος Φλάμος και ο Τεχνικός Συμβούλος Γιάννης Πετρής.

Αναζητούν λύση

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που καλείται να λύσει η επιτροπή, είναι αυτό του αγωνίσματος του ακοντισμού το οποίο λόγω του τεχνητού χλοοτάπητα δεν μπορεί να διεξαχθεί στο στάδιο της πόλης.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Φλάμο η επιτροπή πρέπει να επιλέξει γρήγορα μεταξύ δύο λύσεων. Η πρώτη είναι να διεξαχθεί σε άλλο  γήπεδο, αλλά όχι  στο Φαφαλίειο Στάδιο Βροντάδου αφού και αυτό διαθέτει τεχνικό χλοοτάπητα και η δεύτερη  να απενταχθεί από το πρόγραμμα των αγωνισμάτων.

«Η καλή οργάνωση των αγώνων αποτελεί προσωπικό στοίχημα για όλους μας, οι δυσκολίες είναι μεγάλες, αλλά διαθέτουμε έμπειρα στελέχη που μπορούν να εγγυηθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δηλώνει ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Χίου - Σάμου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ