10.4.2012 18:34

Πήγε όπισθεν όλη την Κουντουριώτου και τράκαρε με μηχανάκι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 18.00 σήμερα το απόγευμα στην Κουντουριώτου, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Toyota που οδηγούσε ηλικιωμένος συγκρούστηκε με μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός Χιώτης με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο δεύτερος, κατά την πτώση του από το δίκυκλο.
Το αξιοσημείωτο στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο ηλικιωμένος για άγνωστο λόγο, όντας λίγο πριν το τέλος της Κουντουριώτου ξεκίνησε την οπισθοπορεία, πιθανόν στην προσπάθειά να βρει χώρο στάθμευσης ή να στρίψει σε κάθετη της Κουντουριώτου που είχε προσπεράσει.
Αυτή του η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δίκυκλη μοτοσικλέτα που κινούταν κανονικά στο μονοδρομημένο ρεύμα καθόδου. Από την πρόσκρουση υπέστη ελαφρά τραύματα μόνο ο οδηγός της μηχανής ενώ παρά την προσφορά του ηλικιωμένου να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, ο νεαρός αρνήθηκε δηλώνοντας καλά στην υγεία του. 
(φώτο από αρχείο)

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ