11.3.2015 14:45

Πήγαν Βερολίνο, αναμένουμε αποτελέσματα

«ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ» ΘΕΩΡΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Εκ του αποτελέσματος θα κριθεί η συμμετοχή της Περιφέρειας στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση παγκοσμίως την ITB του Βερολίνου, καθώς η προσέλκυση νέων αγορών αλλά και η επάνοδος της Χίου στις τουριστικές αγορές που της έκλεισαν την πόρτα είναι αυτή που τελικά θα αποδείξει αν η συμμετοχή σε αυτές τις εκθέσεις ωφελεί την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

 

Στη φετινή έκθεση συμμετείχαν 10 επαγγελματίες από τη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο ενώ πραγματοποιήθηκε και παρουσίαση της Χίου από τον συγγραφέα Philip Ressing που είχε εκδώσει τον τουριστικό οδηγό του νησιού στα Γερμανικά.

 

Το χώρο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού  Έλενα Κουντουρά, η οποία δοκίμασε τα τοπικά προϊόντα των νησιών και ξεφύλλισε το προωθητικό έντυπο υλικό της Περιφέρειας, εκφράζοντας πολύ θετικά σχόλια.

 

Το περίπτερο  της Περιφέρειας είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, τόσο από επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους, όσο και από κοινό.

 

Η αποστολή της Περιφέρειας αποτελείτο από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας   Ν. Κωστόπουλο, την Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Τουρισμού Α. Πολυτάκη και την Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Χίου  Μ. Κόβα.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ