9.4.2020 18:23

Φροντιστήρια Πουκαμισάς: Οι μαθητές μας απολαμβάνουν στο ακέραιο τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ομίλου

Θα επιθυμούσαμε αρχικά να ευχηθούμε σε ολόκληρη την Εκπαιδευτική Κοινότητα, τους Δασκάλους, τους Καθηγητές, τους Μαθητές και τους Γονείς    υγεία και δύναμη, προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση, που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, αλλά και ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα.

Ο Όμιλος των Φροντιστηρίων μας θεώρησε ως πρώτιστη υποχρέωση την απρόσκοπτη συνέχιση των μαθημάτων, αναλογιζόμενοι την ευθύνη έναντι των Μαθητών μας και των Οικογενειών τους. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του κεντρικού Διαδικτυακού Φροντιστηρίου του Ομίλου, εξασφαλίσαμε όλη την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα που χρησιμοποιείται στο σύνολο των διδακτηρίων μας(Webex Meetings) είναι ένα κορυφαίο εργαλείο λογισμικού με παγκόσμιες διακρίσεις. Οι ψηφιακές αίθουσες(Virtual Classrooms), στις οποίες εισέρχονται οι μαθητές μας, παρέχουν, εκτός από την επικοινωνία φωνής και εικόνας, πλήθος άλλων δυνατοτήτων, όπως τον διαμοιρασμό περιεχομένου οθόνης και αρχείων και τη λειτουργία υψηλής ευκρίνειας ηλεκτρονικού πίνακα με χρήση γραφίδων. Ακόμη, εξασφαλίσαμε την άρτια και διαρκή εκπαίδευση του διδακτικού μας προσωπικού, που κατάφερε με αυταπάρνηση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να προσαρμοστεί στην εξ’ αποστάσεως διδασκαλία.

Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές μας σε όλη την Ελλάδα απολαμβάνουν στο ακέραιο τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες, οι οποίες τους παρέχονται με υψηλή ποιότητα και τη μέγιστη συνέπεια.

Ως υπεύθυνοι πολίτες και κάνοντας πράξη τις αξίες που προσπαθούμε να εμφυσήσουμε στους μαθητές μας, προφανώς και δεν αναστέλλουμε τις συμβάσεις του προσωπικού μας, το οποίο εργάζεται και αμείβεται όπως πριν, χωρίς να κάνει χρήση των επιδομάτων ειδικού σκοπού και χωρίς να λάβει καμία κρατική επιδότηση. Αρνούμεθα κάθε πρακτική εικονικής και παράνομης αναστολής των συμβάσεων των εκπαιδευτικών μας προκειμένου να ενταχθούν  στον μηχανισμό στήριξης εργαζομένων για το επίδομα των οχτακοσίων ευρώ, συμμορφούμενοι με τις σχετικές αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και των συναρμοδίων θεσμών της Πολιτείας . Εμείς μένουμε πιστοί στις ηθικές μας αρχές και υπηρετώντας τη νομιμότητα, δίνουμε τη δυνατότητα σε ευπαθέστερες – από την παρούσα δημοσιονομική κρίση- κοινωνικές ομάδες να ωφεληθούν από τις κρατικές παροχές.  

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την επίδειξη υψηλής ατομικής υπευθυνότητας όλους τους Συνεργάτες μας , Διευθυντές , Καθηγητές και το Διοικητικό Προσωπικό των Φροντιστηρίων μας. Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τους Γονείς και τους Κηδεμόνες των Μαθητών μας, οι οποίοι ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα και την αξία των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών, αλλά και την ξεκάθαρη θέση μας σε κρίσιμες ώρες.    

 

Από το Δ,Σ. του Ομίλου των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ