7.2.2019 11:02

Φωτίζονται με Led Κάστρο Απολίχνων και Μαύρη Ράχη Ψαρών

Δύο σημαντικές αποφάσεις που θα δώσουν μία διαφορετική όψη σε δύο μνημεία της Χίου και των Ψαρών έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Το πρώτο έργο, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Οικ. Επιτροπής Παντελή Μπουγδάνο, αφορά στη δημοπράτηση του φωτισμού του Κάστρου των Απολίχνων.

« Ο φωτισμός στο μεγαλύτερο μέρος του είχε καεί από την καταστροφική πυρκαγιά του 2012 και ότι είχε απομείνει κλάπηκε μετέπειτα. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ και σκοπεύει στην ανάδειξη του μνημείου κυρίως τις βραδινές ώρες. Το δεύτερο έργο είναι η έγκριση δημοπράτησης με 70.000 ευρώ του ηλεκτροφωτισμού του οικισμού των Ψαρών, η αποκατάσταση του φωτισμού της ράχης των Ψαρών καθώς και ο φωτισμός του γηπέδου 5 x 5», ανέφερε ο κ. Μπουγδάνος.

Και στις δύο περιπτώσεις προβλέπεται η τοποθέτηση φωτιστικών τύπου Led για καλύτερη ποιότητα φωτισμού καθώς και μειωμένο κόστος.

Πηγή φωτογραφίας: Κώστας Αναγνώστου | Chiosphotos

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ