Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φορέστε Αγάπη, Αποδοχή και Γνώση!

Mπλούζες #Autism Awareness! Βοηθήστε μας να εξαπλώσουμε το μήνυμα για αποδοχή της διαφορετικότητας!

Apr
13

Μπορεί ο Απρίλιος να είναι ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό και η 2η Απριλίου η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, χρειάζεται να γνωρίζουμε, όμως, ότι τα άτομα με αυτισμό έχουν ανάγκη υποστήριξης όλο το χρόνο, καθώς αποτελούν μέρος της κοινωνίας μας!

Τα μπλουζάκια που σχεδίασε η fashioprint.gr για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου μας βοηθούν να μεταδώσουμε το μήνυμα αποδοχής και συμπερίληψης των ατόμων με αυτισμό.

Είτε είστε υπερήφανος γονέας ενός παιδιού με αυτισμό και ψάχνετε για ένα μπλουζάκι με ένα θετικό μήνυμα, είτε είστε εσείς στο φάσμα, είτε είστε εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής ή επαγγελματίας ψυχικής υγείας, είτε απλά θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας, σε παιδί ή ενήλικα, τα έχουμε όλα!

Εάν κάνετε την παραγγελία σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο το 20% του ποσού θα επιστραφεί σε εμάς ως χορηγία και θα διατεθεί στην ανακαίνιση των δομών του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου που υποστηρίζουν άτομα με αυτισμό!

 Βρείτε τις μπλούζες εδώ 

 Η πρωτοβουλία αυτή προέκυψε μετά από ιδέα της ομάδας της fashionprint.gr και την ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευκαιρία που μας έδωσε, τόσο για να εξαπλωθεί ευρέως το μήνυμα μας, όσο και για να ενισχυθούμε οικονομικά!

Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε την αποστολή μας και να προωθούμε λύσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ψυχικές δυσκολίες και των οικογενειών τους. Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας - δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς

Σχόλια άρθρου: 0