28.3.2016 9:17

Πεζοπορία στα μονοπάτια της Βολισσού

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Βολισσού «ο Όμηρος» και οι Φίλοι των Μονοπατιών της Χίου θα πραγματοποιήσουν  πεζοπορία, την Κυριακή 3 Απριλίου με σημείο εκκίνησης το λιμανάκι των Λιμνιών Βολισσού στις 11 το πρωί. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ 6972993621 κα Μαίρη Κακάνη, τηλ 6938605179 κ.Γιώργο Χαλάτση και στην ηλεκτρονική διεύθυνση sillogospolitistikos@yahoo.gr μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαρτίου 2016. Θα πραγματοποιηθούν 2 πεζοπορικές διαδρομές. Η πρώτη 5 χλμ. μικρής δυσκολίας και η δεύτερη 10 χλμ. μέτριας δυσκολίας και ο κάθε ένας από τους ενδιαφερόμενους θα δηλώνει σε ποιά επιθυμεί να συμμετάσχει. Υπάρχει ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων ανά διαδρομή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα υπάρξει δυνατότητα μετακίνησης με λεωφορείο από την Χίο, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, με κόστος εισιτηρίου ανά άτομο 7 €. Ώρα αναχώρησης από Χίο 8 45' από τον σταθμό ΚΤΕΛ. Ώρα αναχώρησης από Βολισσό 5.00' . Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν κατάλληλη ενδυμασία και τον απαιτούμενο στοιχειώδη εξοπλισμό (παπούτσια πεζοπορίας, νερό κλπ). Οι οδηγοί της πεζοπορίας έχουν τη δυνατότητα να μην επιτρέψουν την συμμετοχή όσων δεν τα διαθέτουν. Επισημαίνεται ότι οι διοργανωτές και οι οδηγοί έλαβαν όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν ατυχήματα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν την επικινδυνότητα ανάλογων δράσεων, να διαθέτουν τις γνώσεις, την εμπειρία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη συμμετοχή τους και να είναι υγιείς. Τέλος για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή κατά τον χρόνο διεξαγωγής της διαδρομής, θα πρέπει να ενημερωθούν ατομικά.                                                                                                                                                                                                         

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ